Näyttökuva 2015 08 24 kello 17.39.35

UiTa vesipallo

UiTan vesipallotoiminnan perusta on vesipallokouluissa ja junioritoiminnassa, josta kasvatetaan pelaajia vanhempiin ikäkausijoukkueisiin

Vesipallokoulu on kurssimuotoinen ja mukava tapa tutustua vesipalloon. Vesipallokoulun opetus lähtee perusteista, ja osallistumisen kynnys on matala - 25 m yhtämittainen uintitaito riittää. Vesipallokoulussa opetetaan pallon käsittelyä, uintitekniikoita ja pelataan alkeisvesipalloa. Vesipallokouluun haetaan ensisijaisesti 8-10 -vuotiaita tyttöjä ja poikia. Vesipallokoulun jälkeen lajia jatkavat lapset muodostavat oman harjoitusryhmän ja ikäsarjajoukkueen, joka aikanaan osallistuu vesipallon virallisiin juniorisarjoihin.

UiTan junioriryhmät harjoittelevat 2-6 kertaa viikossa, ja pelaavat juniorien SM-sarjoissa. Vesipallokouluikäisille järjestetään omia vesipalloturnauksia muutaman useamman kerran kaudessa. Pelaamaan pääsee siis heti, kun uintitaito hieman karttuu. Lasten ja nuorten sarjoissa tytöt ja pojat pelaavat keskenään. UiTan juniorien harjoitusryhmiin on mahdollista päästä mukaan vähän vanhempanakin. Hyvän uintitaidon omaavalla nuorella on mahdollisuus omaksua nopeasti vesipallossa vaadittavia taitoja ja päästä mukaan UiTan juniorien harjoitusryhmiin. Jos olet kiinnostunut lajista, ota yhteyttä.

UiTan juniorityö on tuottanut tulosta: Uinti Tampereen naisten joukkue päätti kauden 2016 naisten SM-sarjan mestaruuteen ja viime kaudella joukkue sijoittui kolmanneksi! UiTan joukkue koostuu nuorista tytöistä ja kokeneemmista pelaajista. Nuorilla tytöillä on lajikokemusta vajaan viiden vuoden ajalta, kokeneemmilla pelaajilla yli kymmenen vuotta. Vesipallo tarjoaa pitkäaikaisen ja hauskan harrastuksen lajin korkeimmalla tasolla.

Kansallisten sarjapelien lisäksi vesipallon maajoukkuetominta on aktiivista. Vuosittain järjestettävien nuorten PM-turnausten lisäksi Suomen maajoukkueet osallistuvat nuorten EM-peleihin ja muihin kansainvälisiin turnauksiin. UiTan nuoret pelaajat ovat vahvasti edustettuina myös Suomen nuorten maajoukkueissa.

Uinti Tampere tarjoaa mahdollisuuden harrastaa vesipalloa nuoresta iästä lähtien aina aikuisikään asti.

Tule mukaan harrastamaan vesipalloa!

Seuraa meitä Facebookissa: UiTa vesipallo

 
Lisätietoja:
vesipallon vastuuvalmentaja
Mikko Moisalo
mikko.moisalo(at)uita.fi
040 522 6399

Yhteistyössä

Sublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010grr8tsports web vektoroitu