UiTa yhteistyöhön Unikien kanssa

6.2.2020

UiTa ja Unikie ovat solmineet yhteistyökumppanuudesta. Unikie Oy on suomalainen ohjelmistokehitystalo, joka keskittyy vaativiin embedded ohjelmistoihin autoteollisuudelle, älykkäille koneille ja teollisuudelle 4.0. Unikie on vuoden 2019 kolmanneksi nopeimmin kasvanut teknologiayritys Suomessa.

Unikie tulee näkymään ja kuulumaan seuran kilpailutapahtumissa monin eri tavoin. "On hienoa saada mukaan yhteistyökumppaniemme joukkoon valtavassa kasvussa oleva teknologia-alan yritys. Unikiella on hienoja innovaatioita, kuten itseajava auto. Toivottavasti näemme sen jossain kilpailutapahtumassamme" kertoo toiminnanjohtaja Taavetti Nuto.

”Lasten ja nuorten liikkumisesta, tai liikkumattomuudesta, on puhuttu julkisuudessa paljon. Unikie haluaa kantaa kortensa kekoon ja myötävaikuttaa osaltaan lasten liikkumismahdollisuuksien parantamisessa. On hienoa tukea seuraa, joka liikuttaa lapsia ja nuoria isolla volyymilla ja tekee näin arvokasta työtä monipuolisen harrastamisen eteen”, perustelee Unikien myynnistä vastaava Rauno Vänni sopimusta UiTan kanssa.