Päivitetty Koronavirus-tiedote 14.4.

14.4.2020

14.4. päivitys tilanteeseen

Rajoituksia valtiojohdon toimesta on jatkettu 13.5. asti. Valmennustoimintamme jatkuu poikkeusjärjestelyin seuran päätoimisien valmentajien johdolla. Harjoittelu on pääosin omatoimista kuivaharjoittelua ulkotiloissa. Tämä koskee ryhmiä tekniikkoulusta eteenpäin sisältäen taitouinti ja vesipalloryhmät.

Maalis-huhtikuussa alkavaksi suunnitellut kurssit ovat peruttu. Ilmoittautuneille on lähetetty tiedote sähköpostitse kurssin siirtämisestä syksyyn.

Tammikuussa alkaneiden kurssien suhteen emme ole vielä tehneet ratkaisuja. Seuraamme vielä tilanteen edistymistä ja informoimme ilmoittautuneita sähköpostitse.

Kesäleirit pyrimme järjestämään ennalta suunnitellun mukaisesti mikäli rajoitukset poistuvat ennen kesäkuun alkua.

17.3. tiedote

Valtioneuvosto on tehnyt 16.3. linjauksia koronatilanteen takia. Linjaukset ovat voimassa 13.4. asti. Linjaukset sulkevat valtion ja kuntien harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat ja järjestöjen kokoontumistilat. Julkiset kokoontumiset on rajattu kymmeneen henkilöön.

UiTa on toiminut Tampereen kaupungin, Nokian kaupungin, Ylöjärven kaupungin, Varalan Urheiluopiston sekä Validiatalon uima-altaissa. Kaikki nämä altaat ovat suljettu toistaiseksi.

Kaikki kurssitoimintamme on tauolla toistaiseksi. Kurssien siirroista myöhenpään ajankohtaan tai mahdollisista rahojen palautuksista (kokonaan peruutetut kurssit) informoimme suoraan perheitä tilanteen edetessä.

Valmennustoimintamme jatkuu poikkeusjärjestelyin seuran päätoimisien valmentajien johdolla. Harjoittelu on pääosin omatoimista kuivaharjoittelua ulkotiloissa. Tämä koskee ryhmiä tekniikkoulusta eteenpäin sisältäen taitouinti ja vesipalloryhmät.

Elämme poikkeuksellista aikaa ja tilanne on haastava myös kaikille urheiluseuroille. Yhdessä tästäkin selvitään!