Haemme talousvastaavaa / toimistosihteeriä

12.5.2021

Vuonna 2013 perustettu Uinti Tampere on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista uimaseuroista. Liikevaihtomme on yli 1,3 miljoona euroa ja toimintamme tukena työskentelee 9 päätoimista työntekijää sekä laaja määrä vapaaehtoisia. Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa kaikenikäisille kaikilla tasoilla - vauvauinnista maajoukkuetoimintaan ja aikuisten harrasteliikuntaan. Katso lisää: http://uita.fi/

Nykyisen henkilön siirtyessä eläkkeelle etsimme nyt hyvähenkiseen työyhteisöömme

TALOUSVASTAAVAA / TOIMISTOSIHTEERIÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti mm. talouden seurantaan, laskutukseen sekä palkanmaksuun liittyviä tehtäviä. Työpäiväsi koostuvat myös erilaisista toimistotyötehtävistä sekä asiakaspalvelusta toimistomme aukioloaikoina. Teet aktiivisesti yhteistyötä seuramme johdon, työntekijöiden sekä myös urheilijoiden ja heidän vanhempiensa kanssa.

Odotamme sinulta erityisesti itseohjautuvaa, yhteistyökykyistä ja joustavaa työskentelytyyliä sekä tarkkuutta talouslukujen kanssa. Omaat tehtävään sopivan, vähintään opistotasoisen (esim. Merkonomi) koulutuksen. Pystyt monipuolisesti hyödyntämään tietojärjestelmiä (MS Word, Excel ja Powerpoint) työssäsi. Eduksesi katsomme kokemuksen ja osaamisen kirjanpidon sekä palkanlaskennan tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän suomalaisen urheiluseuratoiminnan eturivissä, joustavan työajan, puhelinedun sekä työterveyshuollon yksityisellä työterveysasemalla. Tukenasi on seuramme osaava ja eteenpäin pyrkivä organisaatio.

Työn aloitus on elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on osa-aikainen ja viikkotyöajaksi on suunniteltu noin 50% eli n. 20h/vko. Lisätietoa tehtävästä antaa seuran toiminnanjohtaja Taavetti Nuto taavetti.nuto@uita.fi tai puh. 050 5430 555.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 30.5.2021 sähköpostitse taavetti.nuto@uita.fi