Häirintävapaa seura

Urheiluharrastuksesta saa parhaimmillaan iloa, onnistumisia ja hyviä ystäviä. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa edistetään jokaisen oikeutta nauttia urheilusta turvallisesti sekä tulla kohdelluksi yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti.

Uinti Tampere on luonut omat toimintaohjeet ennaltaehkäisyyn ja ilmenneiden tapausten käsittelyyn. Tämä sivu sisältää seuran omia ohjeita sekä linkkejä Et ole Yksin- sivun aineistoihin: https://www.etoleyksin.fi

Seuramme on valittu häirintäyhdyshenkilöt. Tämän tavoitteena on helpottaa epäasiallisesta käytöksestä kertomista. Toivomme, että ilmoitatte meille heti, jos kohtaatte minkäänlaista epäasiallista käyttäytymistä seuramme järjestämän toiminnan parissa. Ottakaa yhteyttä lapsenne valmentajaan tai seuran häirintäyhdyshenkilöihin:

Taavetti Nuto

taavetti.nuto@uita.fi / 050-5430555

Reeta Keisala

reeta.keisala@uita.fi / 044-9826855

Kuuntelemme ja otamme huolen vakavasti. Jokaista valitusta käsitellessämme pidämme keskiössä lapsen ja nuoren hyvinvoinnin. Kuulemme kaikkia osapuolia ennen kuin päätämmejatkotoimenpiteistä. Seurassamme kurinpidolliset päätökset tekee hallitus.

Linkkejä joihin kannattaa tutustua:

Et ole Yksin- verkkokoulutus

Häirintä urheilussa -kurssi nuorille

Opas vanhemmille

Vanhemman rooli epäasiallisen käytöksen ennaltaehkäisyssä