Taitouinti | Uinti Tampere

Taitouinti

Pisarat - alkeisryhmä (TÄYNNÄ)

Harjoitusaika: Sunnuntaisin klo 17.00-18.30

Syyskausi: 23.8.2020 alkaen

Hinta: 250€ / syyskausi (sis. uimahallin sisäänpääsyn)

Syksyllä 2020 alkaa uusi taitouinnin alkeisryhmä ja keväällä 2021 alkeisryhmää voidaan mahdollisuuksien mukaan täydentää uusilla aloittajilla. Alkeisryhmä on tarkoitettu kaikille 8-12 -vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille (minimiuimataitovaatimus 50m, altaassa jalat eivät yllä pohjaan). Ryhmässä opetellaan taitouinnin perusliikkeitä ja harjoitellaan esiintymistä joukkueena joulu- ja kevätnäytöksissä. Pisarat ryhmästä on mahdollisuus siirtyä Simpukat esikilparyhmään valmentajan suosituksesta.

Lähetämme ilmoittautuneille infokirjeen sähköpostitse ennen ensimmäistä treenikertaa. Tiedotus infokirjeen jälkeen pääsääntöisesti vanhempien whatsapp-ryhmän kautta. Infotilaisuus 23.8. uusille alkeisryhmäläisille klo 16:40 Kalevan uimahallin aulassa. Kuivajumppa 17-17:30 altaan reunalla (kokoontuminen allastiloissa miesten pukuhuoneen edustalla). Uintitreeni 17:30-18:30 ison altaan syvässä päässä 7-8 reunaradoilla. Syyskausi jatkuu alustavasti 6.12. asti, treenejä ei ole 11.10. ja 1.11. Joulunäytöspäivä alustavasti 29.11.

Taitouimarin varustus: uimapuku, uimalasit, uimalakki, nenäklipsi, juomapullo + kuivajumppaan sopivat vaatteet (esim. shortsit ja teepaita). Nenäklipsi on hyvä kiinnittää langan pätkällä tai kuminauhalla uimalaseihin, jotta se ei putoa syvän altaan pohjaan treenien aikana. Muistathan sisäänpääsyrannekkeen, sillä ilman sitä ei pääse treeneihin.

RYHMÄ ON TÄYNNÄ. Mahdollisuuksien mukaan tammikuussa otetaan uusia uimareita ryhmään, tästä infoa loppuvuodesta.

Valmentajina alkeisryhmässä toimivat Kirsi Korsu (kirsi.korsu@gmail.com) ja Peppi Salonen. Otathan ensisijaisesti yhteyttä valmentajaan ryhmää koskevissa asioissa. Muissa taitouintiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä taitouinnin vastuuvalmentaja Teea Pospiechiin (pospiechteea@gmail.com).

.

.

.

Katso video taitouinnista. Lisäksi instagramissa @uintitampere Taitouinti-kohokohdasta löydät infoa taitouinnista lajina ja kuvia treeneistä.

Simpukat - esikilparyhmä jo taitouintia harrastaneille Ks. Kilpaurheilu > Taitouinti

Korallit - kilparyhmä edistyneille taitouimareille Ks. Kilpaurheilu > Taitouinti

Kansallinen kilpailukalenteri sekä taitouinnin säännöt löytyvät Suomen uimaliiton nettisivuilta.

Ilmoittaudu tästä!