Taitouinti | Uinti Tampere

Taitouinti

Alkeisryhmä

Harjoitusaika: Sunnuntaisin klo 17:30-18:30 iso allas

Syyskausi: 4.9.2022 alkaen

Hinta: 250€ / syyskausi (sis. uimahallin sisäänpääsyn)

Syksyllä 2022 on mahdollista ilmoittautua alkeisryhmään. Alkeisryhmä on tarkoitettu kaikille 8-12 -vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille (minimiuimataitovaatimus 50m, altaassa jalat eivät yllä pohjaan). Ryhmässä opetellaan taitouinnin perusliikkeitä ja harjoitellaan esiintymistä joukkueena joulu- ja kevätnäytöksissä. Ryhmästä on mahdollisuus siirtyä esikilparyhmään tai kilparyhmiin valmentajan suosituksesta.

Lähetämme ilmoittautuneille infokirjeen sähköpostitse ennen ensimmäistä treenikertaa. Tiedotus infokirjeen jälkeen pääsääntöisesti vanhempien whatsapp-ryhmän kautta. Uintitreeni 17:30-18:30 isolla altaalla.

Taitouimarin varustus: uimapuku, uimalasit, uimalakki, nenäklipsi, juomapullo. Nenäklipsi on hyvä kiinnittää langan pätkällä tai kuminauhalla uimalaseihin, jotta se ei putoa syvän altaan pohjaan treenien aikana. Muistathan sisäänpääsyrannekkeen (jaetaan ensimmäisen treenin yhteydessä), sillä ilman sitä ei pääse treeneihin.

Ryhmästä vastaa taitouinnin vastuuvalmentaja Teea Pospiechiin (pospiechteea@gmail.com, puh. 0445567995) ja valmentajina toimii myös Peppi Salonen sekä Kerttu Korsu. Otathan ensisijaisesti yhteyttä vastuuvalmentajaan ryhmää koskevissa asioissa.

Tervetuloa!

Katso video taitouinnista. Lisäksi instagramissa @uintitampere Taitouinti-kohokohdasta löydät infoa taitouinnista lajina ja kuvia treeneistä.

Simpukat - esikilparyhmä jo taitouintia harrastaneille Ks. Kilpaurheilu > Taitouinti

Korallit - kilparyhmä edistyneille taitouimareille Ks. Kilpaurheilu > Taitouinti

Kansallinen kilpailukalenteri sekä taitouinnin säännöt löytyvät Suomen uimaliiton nettisivuilta.

Ilmoittaudu tästä!