Taitouinti

Alkeisryhmä

Harjoitusaika: Sunnuntaisin klo 17:30-18:30 iso allas

Syyskausi: 3.9.2023 alkaen

Hinta: 260€ / syyskausi (sis. uimahallin sisäänpääsyn)

Syksyllä 2023 on mahdollista ilmoittautua alkeisryhmään, ja alkeisryhmiä löytyy tällä kertaa kaksi. Lasten ryhmä on tarkoitettu kaikille 7-13 -vuotiaille uimataitoisille (minimiuimataitovaatimus 50m, altaassa jalat eivät yllä pohjaan ja tehdään myös pää veden alla). Nuorten ja aikuisten ryhmään taas voi ilmoittautua lajista kiinnostuneet 14-vuotiaasta eteenpäin (samat vaatimukset kuin lasten ryhmässä). Ryhmässä opetellaan taitouinnin perusliikkeitä ja harjoitellaan esiintymistä joukkueena. Ryhmistä on mahdollisuus siirtyä kilparyhmiin valmentajan suosituksesta.

Lähetämme ilmoittautuneille infokirjeen sähköpostitse ennen ensimmäistä treenikertaa. Uintitreeni 17:30-18:30 uintikeskuksella isolla altaalla.

Taitouimarin varustus: uimapuku, uimalasit, uimalakki, nenäklipsi, juomapullo. Nenäklipsi on ainakin lapsille hyvä kiinnittää langan pätkällä tai kuminauhalla uimalaseihin, jotta se ei putoa syvän altaan pohjaan treenien aikana. Muistathan sisäänpääsyrannekkeen (jaetaan ensimmäisen treenin yhteydessä), sillä ilman sitä ei pääse treeneihin.

Ryhmästä vastaa taitouinnin vastuuvalmentaja Teea Pospiech (pospiechteea@gmail.com, puh. 0445567995) ja valmentajana toimii myös Peppi Salonen. Otathan ensisijaisesti yhteyttä vastuuvalmentajaan ryhmää koskevissa asioissa.

Tervetuloa!

Katso video taitouinnista. Lisäksi instagramissa @uintitampere Taitouinti-kohokohdasta löydät infoa taitouinnista lajina ja kuvia treeneistä.

Simpukat - kilparyhmä jo taitouintia harrastaneille Ks. Kilpaurheilu > Taitouinti

Korallit - kilparyhmä edistyneille taitouimareille Ks. Kilpaurheilu > Taitouinti

Kansallinen kilpailukalenteri sekä taitouinnin säännöt löytyvät Suomen uimaliiton nettisivuilta.

Ilmoittaudu tästä!