Lasten uimakoulut | Uinti Tampere

Lasten uimakoulut

Uinti Tampereessa voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa vedessä läpi lapsuuden. Toiminta lähtee liikenteeseen vauvauinnista, joka on perheen yhteinen uintihetki. Lasten uimakouluryhmämme Vesitaiturit sekä Vesiralli on suunniteltu lasten ikää ja taito-ominaisuuksia silmällä pitäen. Kaikessa lasten toiminnassa tarkoituksena on nauttia vedestä ja tulla oikeaksi vesipedoksi. Katso ryhmien kuvaukset ylläolevasta vihreästä palkista.

Lisätietoja kurssitoiminnasta saatte kurssivastaavaltamme

Tiina Virtanen

tiina.virtanen@uita.fi

0504630663

Testaa lapsellesi sopiva uimakoulu!

Osaako lapseni rohkeasti liikkua lastenaltaassa esimerkiksi juosten ja hyppien, puhaltaa kuplia veteen sekä kastautua kokonaan?

Sopivin ryhmä on todennäköisesti vesitaitureiden kirput!

Vesikirppu -uimakoulussa on tarkoitus tutustuttaa lapset veteen sekä opettaa vedessä toimimista. Kurssi on tarkoitettu uimataidottomille lapsille ja sillä harjoitellaan mm. veteen puhaltamista, suun kastamista veteen, kelluntaa, hyppyjä altaan reunalta lasten altaaseen, pallon kuljettamista, käsipohjaa sekä uintipotkuja.

Osaako lapseni liukua liukuasennossa ja potkia pötkön tai laudan kanssa 5 metriä?

Sopivin ryhmä on todennäköisesti vesitaitureiden kilpikonnat!

Vesikilpikonna -uimakoulussa vahvistetaan Vesikirppu -kurssilla opittuja taitoja. Vesikilpikonna vastaa alkeisuimakoulua ja yksi tärkeimmistä tavoitteista on, että lapset oppivat etenemään 5m vatsallaan tai selällään. Kurssilla harjoitellaan myös kasvojen laittamista veteen, ilmakuplien puhallusta, sukeltamista, liukua, kelluntoja, hyppyjä rinnan syvyiseen veteen, pallon kuljettamista sekä delfiinihyppyjä.

Osaako lapseni uida 50 metriä yhtäjaksoista uintia ja potkia rintauinnin potkuja?

Sopivin ryhmä on todennäköisesti vesirallin delfiinit!

Delfiinit on vesiralli-uimakoulun viimeinen taso. Delfiineissä tärkeimmät opetustavoitteet ovat teräsmiesuinti, jossa harjoitellaan vapaauinnin vartalonhallintaa ja hengitystä, delfiinitpotkut sulkeltaen, rintauinnin potkut selällään sekä pää edellä hyppääminen. Delfiinit-tason hyväksytysti suoritettuaan lapsi on valmis siirtymään seuran tekniikkakouluun.

Oho, lapsesi on melkoinen uimataituri! Olethan yhteydessä kurssivastaavaan (jaakko.rautalin(at)uita.fi). Hän katsoo teille sopivan ryhmän.

Ilmoittaudu tästä!