Isonaltaan uimakoulut | Uinti Tampere

Isonaltaan uimakoulut

Isonaltaan uimakoulut

Tasot:

Tekniikkauimakoulu

Vastaa Vesirallien tasoja 1 ja 2 (sammakot ja kalat). Tekniikkauimakoulun taitotasovaatimuksia ovat alkeisuinnit 25 m, 5m pituussukellus, kuperkeikka vedessä, delfiinipotku, rintauinninpotku ja keräkaato reunalta veteen. Edelliset olisi hyvä osata tekniikkauimakouluun tullessa. Tekniikkauimakoulut pidetään syvässä altaassa. Uimakoulussa suoritetaan SUH:n Tekniikkamerkki.

Taitouimakoulu

Vastaa vesirallien tasoja 3 ja 4 (norpat ja delfiinit). Taitouimakoulun taitotasovaatimuksia ovat Selkäkrooli, Rintauinti, Krooliuinti 25 m. Delfiinipotkut ja vuorotahtipotku. Edelliset olisi hyvä osata taitouimakouluun tullessa. Uimakoulussa suoritetaan SUH:n taitomerkki.

”Uimakoulupolku” päättyy Taitouimakouluun. Taitouimakoulun jälkeen uimarinpolku jatkuu 2 haaraisena. Toinen haara tähtää kohti kilpauintia kilpauintikoulussa. Toinen haaroista tarjoaa mahdollisuuden harrastaa uintia ilman kilpailullisia tavoitteita. Kilpauintikoulu jaetaan 3 vaiheeseen, jossa harjoitus määrät nousevat pikkuhiljaa, ja mukaan tulee myös kuivaharjoituksia. Harraste -ryhmissä jatketaan SUH:n uimamerkkien suorittamista Uimakandidaatista Primusmaisteriin. Tässä vaiheessa harjoitusten pituus kasvaa 60 minuuttiin.

Lisätietoja:

erno.leskinen@uita.fi

050 595 9827

Ilmoittaudu tästä!