Aikuisten tekniikkakurssit

Uinti Tampere tarjoaa aikuisten tekniikkakursseja seuraavasti:

5 Kerran kursseja on kolmea eri vaihtoehtoa, tekniikka-, vapaauinti- ja rintauintikurssi. Tämän lisäksi tarjolla on 15 kerran tekniikkakurssi sekä treenikurssi. Tavoitteellisemmasta harjoittelusta kiinnostuneille on tarjolla myös 2 kertaa viikossa kokoontuva masters uintiryhmä. Masters ryhman mukana voit käydä myös kilpailemassa.

Uusia 5 kerran kursseja käynnistyy ympäri vuoden.

Aikuisharrastajan "uintipolku"

5 kerran tekniikka kurssit --> 15 kerran tekniikkakurssi --> 15 kerran treenikurssi --> Mastersuinti

Aikuisten Tekniikka kurssi 5krt:

5 kertaa kestävällä aikuisten tekniikka kurssilla saat pinta raapaisun 3 uintitekniikasta. Vapaauinti, Rintauinti ja selkäuinti. Tämän lisäksi ryhmän toiveitteiden mukaan, käydään läpi myös perhosuintia ja/tai starttihyppyjä ja/tai käännöksiä.

Varusteet:
Perusvarustuksena uimalasit

Kurssin kesto: 5 kertaa 60min
Kurssin hinta: 115 € (sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun)

Aikuisten Vapaauintikurssi 5krt:

5 kertaa kestävällä vapaauintikurssilla syvennytään vapaauinnin tekniikan saloihin. Kurssilla käydään läpi uinti- ja liukuasentoja ja oikeaoppista hapenottoa. Kellunnat ja sukeltaminen olisi hyvä osata kurssille tullessa.

Varusteet:
Perusvarustuksena uimalasit

Kurssin kesto: 5 kertaa (60min)
Kurssin hinta: 115 € ( sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun)

Aikuisten Rintauintikurssi 5krt:

5 kertaa kestävällä rintauintikurssilla syvennytään Rintauinnin tekniikan saloihin. Kurssilla käydään läpi uinti- ja liukuasentoja ja rintauinnin rytmittämistä. Kellunnat ja sukeltaminen olisi hyvä osata kurssille tullessa.

Varusteet:
Perusvarustuksena uimalasit

Kurssin kesto: 5 kertaa (60min)
Kurssin hinta: 115 € ( sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun)

Aikuisten Tekniikka kurssi 15krt:

15 kertaa kestävällä kurssilla käydään tasaisesti läpi kaikkia uintitekniikoita, starttihyppyjä ja käännöksiä. Uintilajeista pääpaino on kuitenkin vapaa-, rinta-, ja selkäuintiin. Painotetaan tekniikoiden oppimiseen, uintiasentoon ja uinnin taloudellisuuteen. Kurssin alussa olisi hyvä jaksaa uida yhtäjaksoisesti 50 metriä, ja selvitä syvässä vedessä vettä polkemalla. Kellunnat ja sukeltaminen ovat myös suositeltavia taitoja ennen kurssille tuloa.

Varusteet:
Perusvarustuksena ovat uimalasit.

Kurssin kesto: 15 kertaa (60 min)
Kurssin hinta: 250€ (sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun)

Aikuisten Treenikurssi:

Aikuisten treenikurssi on suunnattu uintien perustekniikat osaavalle uimarille, joka haluaa ohjattua harjoittelua uinnin parissa. Pohjaksi suositellaan vähintään 5 kerran tekniikkakurssia ja 5 kerran vapaauintikurssia. Pääpaino on uintikunnon parantamisessa, tekniikkaviilauksia unohtamatta. Kurssille tultaessa tulisi osata tekniikkakurssien asiat, jotta treenaaminen olisi tehokasta.

Varusteet:
Perusvarustuksena ovat uimalasit.

Kurssin kesto: 15 kertaa (60 min)
Kurssin hinta: 250€ (sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun)

Masters:

-ryhmä on tarkoitettu täysi-ikäisille uimareille, jotka ovat kiinnostuneita tavoitteellisesta uinnin harrastamisesta, monipuolisista uintitreeneistä ja kilpailemisesta. Tavoitteena on hioa tekniikkaa, kohentaa kuntoa, voimaa, nopeutta ja kestävyyttä. Treenit järjestetään kaksi kertaa viikossa Kalevan uintikeskuksessa, ja kaikkien treenien pituus vaihtelee noin 2000-3000m/60min.

Osallistuakseen sujuvasti masters ryhmän harjoitteluun, uimarin pitää osata hyvin kaikki neljä uintilajia (vapaauinti, selkäuinti, rintauinti, perhosuinti). Lisäksi, jos uimarilla ei ole aikaisempaa uintitaustaa, niin on käytävä tekniikka- tai/ja treeniryhmässä.

Varusteet:
Perusvarustuksena ovat uikkarit ja uimalasit. Lisäksi harjoittelussa käytetään usein räpylöitä ja lättäreitä, myös snorkkelista, pullarista ja laudasta on hyötyä treeneissä, mutta ne eivät ole pakollisia.

Kurssin kesto: n.30 kertaa (60 min)
Kurssin hinta: 315€ (sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun)


Aikuisten tekniikkakursseilla käyvät seuraavat maksutavat:
Normaalit liikunta- ja kulttuurisetelit
Tyky-online
Smartum
E-passi
Edenred

Setelit voi toimittaa ennen kurssin alkua Uinti Tampereen postilaatikkoon Kalevan uimahallin aulassa tai postittaa osoitteeseen:
Uinti Tampere
Joukahaisenkatu 7
33540 Tampere

Maksaessanne jollakin näistä maksutavoista olkaa yhteydessä Erno Leskiseen, erno.leskinen(at)uita.fi

HUOM! Teemme myös yrityksille omia tekniikkakursseja räätälöidysti. Ole yhteydessä ja neuvotellaan sopiva paketti juuri teidän tarpeisiin!

Aikataulu

Syksyn aikuisten tekniikkakurssien alustavat ryhmät ja aikataulut näkyvät ilmoittautumissivulla (muutokset mahdollisia):

Kursseja järjestetään lähes jokaisena viikon iltana tampereen uintikeskuksella

Lisätietoja voitte kysyä kurssivastaavaltamme.

Erno Leskinen

erno.leskinen@uita.fi

050 595 9827

Ilmoittautumislinkit aikuisten tekniikkakursseille

Ilmoittautuminen aikuisten tekniikkakursseille. Osallistujat saavat infokirjeen sähköpostitse muutamaa päivää ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu tästä!