Aikuisten tekniikkakurssit | Uinti Tampere

Aikuisten tekniikkakurssit

Uinti Tampere tarjoaa kaksi eri aikuisten tekniikkakurssia: peruskurssi sekä vapaauintikurssi. Uusia kursseja käynnistyy ympäri vuoden.

Lisäksi on tarjolla ALKEISUINTIKURSSEJA. Edistyneemmille harrastajille järjestetään aikuisten Mastersuintiryhmiä, sekä kesäisin avovesiuintikursseja, katso vihreä laatikko yllä.

Aikuisten tekniikkakursseilla käyvät seuraavat maksutavat:
Normaalit liikunta- ja kulttuurisetelit
Tyky-online
Smartum
E-passi
Edenred

Setelit voi toimittaa ennen kurssin alkua Uinti Tampereen postilaatikkoon Kalevan uimahallin aulassa tai postittaa osoitteeseen:
Uinti Tampere
Joukahaisenkatu 7
33540 Tampere

Maksaessanne jollakin näistä maksutavoista olkaa yhteydessä Erno Leskiseen ja pyytäkää erillinen ilmoittautumislinkki. erno.leskinen(at)uita.fi

HUOM! Teemme myös yrityksille omia tekniikkakursseja räätälöidysti. Ole yhteydessä ja neuvotellaan sopiva paketti juuri teidän tarpeisiin!

PERUSKURSSI (5kertaa)

Peruskurssin tarkoituksena on opetella miellyttävä ja taloudellinen uintitekniikka kuntouintia ajatellen. Esivaatimuksena on jonkinlainen uimataito noin 25m:n matkalla. Kurssilla käydään läpi rintauinti, selkäuinti sekä vapaauinti. Viimeisellä kerralla käännökset sekä halukkaille perhosuinti. Kurssi on tiivis paketti ja oma kertaus kurssipäivien välissä edistää huomattavasti opittavia asioita.

Varusteet:
Perusvarustuksena ovat uimalasit.

Kurssin kesto: 5 kertaa (60 min)
Kurssin hinta: 115€ (sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun)

PERUSKURSSI (15 kertaa)

Peruskurssin tarkoituksena on opetella miellyttävä ja taloudellinen uintitekniikka kuntouintia ajatellen. Esivaatimuksena on jonkinlainen uimataito noin 25m:n matkalla. Kurssilla käydään läpi kaikki uintitekniikat, starttihypyt ja käännökset. Kurssi on koko kevään mittainen, ja oma kertaus kurssipäivien välissä edistää huomattavasti opittavia asioita.

Varusteet:
Perusvarustuksena ovat uimalasit.

Kurssin kesto: 15 kertaa (60 min)
Kurssin hinta: 250€ (sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun)

VAPAAUINTIKURSSI

Vapaauintikurssilla harjoitellaan vapaauinnin ja käännösten tekniikkaa. Kurssi tarkoitettu kuntouimareille, jotka haluavat oppia oikean vapaauintitekniikan sekä vaihtelua itsenäiseen kuntouintiin. Soveltuu erinomaisesti myös triathlonisteille. Kurssille voivat osallistua myös yli 15- vuotiaat nuoret.

Varusteet:
Perusvarustuksena uimalasit

Kurssin kesto: 5 kertaa (60min)
Kurssin hinta: 115 € ( sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun)

Aikataulu

Syksyn aikuisten tekniikkakurssien alustavat ryhmät ja aikataulut näkyvät ilmoittautumissivulla (muutokset mahdollisia):

Kurssit järjestetään maanantaisin ja keskiviikkoisin Kalevan uimahallissa klo 20.30-21.30.

Lisätietoja voitte kysyä kurssivastaavaltamme.

Erno Leskinen

erno.leskinen@uita.fi

050 595 9827

Ilmoittautumislinkit aikuisten tekniikkakursseille

Ilmoittautuminen aikuisten tekniikkakursseille. Osallistujat saavat infokirjeen sähköpostitse muutamaa päivää ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu tästä!